Novalja

Vi se nalazite ovdje: 

Novalja

Volite ♥ Novalju? I mi isto! Dođite u i provjerite što Novalja na otoku Pagu nudi svojim posjetiteljima. Rezervirajte apartman u privatnom smještaju kod Vila Margareta Novalja i uživajte u ljetnim praznicima.
Novalja je prekrasan mali gradić na zapadnoj obali otoka Paga. U posljednjih nekoliko godina Novalja se pretvorila ne samo u broj 1 destinaciju otoka Paga, nego je postala jedna od najjačih i najtraženijih turističkih destinacija u Hrvatskoj! Zašto je Novalja toliko popularna? Jednostavno, Novalja je uložila puno truda u turistički razvoj i promidžbu. Rezultat je izvanredna gastronomska ponuda tradicionalne otočke kuhinje, kulturni i folklorni običaji, kazališne predstave na otvorenom i sportski događaji. I cjelodnevna zabava na nezaobilaznoj novaljskoj plaži Zrče!
Pokušali smo vam dočarati mali djelić Novalje preko ovih fotografija. Ostatak je na vama dragi gosti. Dođite i posjetite Novalju i Vilu Margareta. Nudimo privatni smještaj u 4 apartmana: Crvenom, Zelenom, Plavom i Bež apartmanu u Novalji na Pagu. Javite nam se bilo putem emaila, ili na broj telefona 053661101 ili putem obrasca za upit. Veselimo se vašem dolasku!